Buitenplaats Zevenhutten

 

Het is al weer bijna drie jaar geleden dat wij Buitenplaats Zevenhutten met een kleinschalig crematorium hebben geopend. Reacties die we hebben gekregen: “Het voelt eigen en vertrouwd, de medewerkers zijn zo toegankelijk, je mag zoveel zelf bepalen en je mag veranderen zelfs nog op de dag van de uitvaart. Fijn dat we de dagen voor de dienst, de gelegenheid kregen om alle ruimtes te kunnen bekijken, zodat we weten hoe de sfeer en de ruimtes zijn. Het geeft zoveel lucht dat er geen tijdsdruk is omdat je alle tijd krijgt, voor een dienst en de catering en er geen boete is als je langer blijft”. Het doet goed om dit te horen.

 

Onze visie

 

Wij hebben als visie dat we een complete dienstverlening aan nabestaanden aan moeten kunnen bieden, passend bij deze tijd en dát onderscheidt ons van andere uitvaartondernemingen in de regio. Bij Buitenplaats Zevenhutten verzorgen we maximaal 2 afscheidsdiensten op één dag. Wat we ook vaak zien is, dat nabestaanden een kerkdienst houden en alleen de eigen familie mee gaat naar het crematorium. Daarnaast kunnen er ook diensten worden gehouden in onze aula in Boxmeer of Gennep. En ook daar hebben wij catering mogelijkheden.

 

Verzekerd? Geen probleem

 

Ook mensen die een Dela-, Yarden-, Monuta- of Ardanta naturapolis hebben kunnen gebruikmaken van Buitenplaats Zevenhutten. Dit wanneer Schrijen, afscheid en herinnering de gehele uitvaart verzorgd. Dit betekent niet automatisch dat u duurder uit bent. Neemt u bij een overlijden eerst contact op met ons en wij regelen de afwikkeling van uw verzekering. Of als u nu al meer informatie hierover wilt, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Gehele uitvaart verzorgd

 

Buitenplaats Zevenhutten is niet zoals andere crematoria in de regio verbonden aan een verzekeringsmaatschappij. Met het crematorium, wat geen enkele uitvaartonderneming heeft in de regio, kunnen wij de uitvaart verzorgen van A tot Z. Zo hoeft u niet meer de regio voor de crematie. Om het kleinschalige ook nog eens te waarborgen is Buitenplaats Zevenhutten alléén voorbehouden aan nabestaanden die de gehele uitvaart laten verzorgen door Schrijen, afscheid en herinnering.

 

Daar waar natuur, recreatie en herinnering samenkomen. Daar waar je elkaar ontmoet en wat je verbindt.

 

Buitenplaats Zevenhutten, www.zevenhutten.nl | Schrijen, afscheid en herinnering www.schrijen.com
Tel. 0485-521111, e-mailadres: info@zevenhutten.nl of info@schrijen.com