Ik heb een uitvaartverzekering, en dan?

Of je nu wel of niet een uitvaartverzekering hebt afgesloten, iedereen kan terecht op Buitenplaats Zevenhutten. Dela, Yarden, Monuta, Ardanta of bij welke andere verzekeringsmaatschappij je ook verzekerd bent, je hebt altijd de vrijheid om zelf de uitvaartonderneming te kiezen die de uitvaart gaat verzorgen. Dit betekent niet automatisch dat je duurder uit bent. Wil je gebruikmaken van de mogelijkheden op Buitenplaats Zevenhutten? Neem voor meer informatie contact met ons op. We lichten graag toe hoe het in zijn werk gaat en hoe we de financiële zaken met de verzekeraar afhandelen. Om de plek kleinschalig en persoonlijk te houden, kunnen er op dit moment alleen crematies plaatsvinden via uitvaartonderneming Schrijen afscheid en herinnering. Zo kunnen we iedereen écht de tijd geven voor een goed afscheid.

Let wel op: wil je zelf bepalen wie de uitvaart verzorgt, bel dan bij overlijden de uitvaartonderneming van je keuze en NIET je verzekeringsmaatschappij. Zo voorkom je dat de verzekeraar toch beslist door wie en waar de uitvaart verzorgd wordt.

Nu al regelen voor later

Begraven of cremeren? Wensen rondom de afscheidsdienst? Op welke plek? En met welke muziek? Om nabestaanden na het overlijden niet met al die keuzes op te schepen of juist om voor die tijd samen keuzes te maken, kun je een persoonlijk uitvaartcodicil opstellen.

Steeds meer mensen leggen hun specifieke wensen rondom het eigen afscheid nu al vast. Niet alleen voor zichzelf, maar ook om nabestaanden te ontzorgen en te voorkomen dat zij niet weten wat gedachten over het afscheid zijn. Om je wensen met betrekking tot begraven of cremeren en andere zaken rondom het afscheid vast te leggen, kun je geheel vrijblijvend en kosteloos en afspraak met ons maken.

Kom maar over de brug - Video podcasts met vragen over dit onderwerp

Op pad met Robert Hermens van InZaken en samen in een serie video podcasts “Kom maar over de Brug” op zoek naar frisse antwoorden op veelgestelde vragen!

 

Ontdek hoe andere mensen denken over voorbereiding op het afscheid, wat zij weten over de uitvaartverzekering en de erfenis. We bezoeken mooie plekken in ons regionale landschap. Robert gaat ‘op de koffie’ met Randy van Tienen, in gesprek met Jacqueline Rutten – van Ast en steekt de Maasbrug over naar Gennep met Geert Spikmans. Aansluitend biedt Bianca Schrijen antwoorden op veelgestelde vragen over dit onderwerp.

 

Nieuwsgierig? Bekijk de complete serie podcast video’s met een kwinkslag om jullie te prikkelen en aan het denken te zetten.