Activiteiten en aanmelden

De agenda van Zevenhutten

Na een enerverende wandeling in het bos, een fietstocht door de omgeving of een bezoek aan de begraafplaats even bijtanken? De koffie staat klaar in het veldcafé van Buitenplaats Zevenhutten! En een frisje of wijntje natuurlijk ook. Het veldcafé is maandag tot en met zaterdag geopend. Op zondag van 9.00 uur tot 18.00 uur zijn we geopend voor ontbijt, lunch of een hapje met een drankje. Met mooi is ons terras met uitzicht op de natuur ook geopend. Op de buitenplaats worden verder het hele jaar door activiteiten georganiseerd. Zie hier onder de komende activiteiten. 

11 augustus: De maandelijkse fietstocht bij Buitenplaats Zevenhutten

Vanaf Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk starten verschillende fietstochten door een bijzonder natuurgebied dat elke dag weer verrast. Op de buitenplaats zijn verschillende routes verkrijgbaar. Leuk voor oud én jong. Alleenstaand en geen zin om alleen op de fiets te stappen? Sluit aan bij de fietstocht die we op 11 augustus voor alleenstaanden organiseren. Ontvangst om 13.30 uur met een kopje koffie of thee van het huis. Om 14.00 uur vertrekken we. De fietstocht wordt begeleid en het is aan te raden om met trapondersteuning te fietsen. De tocht is 30 tot 40 km. Vooraf genieten van een heerlijke lunch, welke je dicht bij de natuur en tot rust brengt. Ook dat kan!

Daar waar je elkaar ontmoet en wat je verbindt

Aanmelden maandelijkse fietstocht 11 augustus

11 augustus: rondleiding

Buitenplaats Zevenhutten ontdekken en binnen kijken in het kleinschalig crematorium? Eens in de maand op zondag van 10.00 tot 16.00 uur organiseren we rondleidingen op de buitenplaats. Zondag 11 augustus ben je van harte welkom!

Meld je hier aan voor de rondleiding

18 augustus: Family huifkar rit en pony ritjes voor kinderen

Ook voor vader, moeder, opa’s en oma’s, neefjes en nichtjes is er van alles te beleven. Maak met de hele family een huifkar rit door de bijzondere omgeving gekenmerkt door bos, akkers, houtsingels, bloemenweiden en poeltjes. Wat dacht je van een korte wandeling met je kinderen die op stap gaan met een knapzak of genieten van een family picknickmand! En terwijl jezelf nog even geniet van een drankje, je kinderen een pony rit maken of worden geschminkt! Reserveer de picknickmand en de knapzak vooraf! De activiteiten zijn van 10.30 tot en met 15:30.

De kosten voor een huifkarrit 1,5 uur: Volwassen: € 10,00 en kinderen tot 12 jaar € 6,50
De kosten voor een pony rit € 2,50 en schminken € 6,00

Aanmelden Family huifkar rit en pony ritjes voor kinderen

En verder...

Workshops en activiteiten voor kinderen. Volg Buitenplaats Zevenhutten op Facebook om op de hoogte te blijven van wat er te doen is. Of meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.