Activiteiten en aanmelden

De agenda van Zevenhutten

Na een enerverende wandeling in het bos, een fietstocht door de omgeving of een bezoek aan de begraafplaats even bijtanken? De koffie staat klaar in het veldcafé van Buitenplaats Zevenhutten! En een frisje of wijntje natuurlijk ook. Het veldcafé is maandag tot en met zaterdag geopend, mits onze collega’s aanwezig zijn. Op zondag van 9.00 uur tot 18.00 uur zijn we geopend voor ontbijt, lunch of een hapje met een drankje. Ook is het terras dan open. Op de buitenplaats worden verder het hele jaar door activiteiten georganisseerd.

7 juli en 11 augustus: rondleidingen

Buitenplaats Zevenhutten ontdekken en binnen kijken in het kleinschalig crematorium? Eens in de maand op zondag van 10.00 tot 16.00 uur organiseren we rondleidingen op de buitenplaats. Zondag 7 juli en 11 augustus ben je van harte welkom!

Meld je hier aan voor de rondleiding

7 juli: fietstocht

Buitenplaats Zevenhutten is een mooi vertrekpunt voor fietstochten in het afwisselende natuurgebied. Vertrek vanaf het parkeerterrein van de buitenplaats. Er zijn verschillende routes voor jong en oud. Tevens start er om 14.00 uur een fietstocht voor alleenstaanden.

Meld je hier aan voor de fietstocht

En verder...

Workshops en activiteiten voor kinderen. Volg Buitenplaats Zevenhutten op Facebook om op de hoogte te blijven van wat er te doen is. Of meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.