De kracht van heldere informatie, in de voorbereiding op een Persoonlijk Afscheid
Geplaatst: 26 januari

< Terug naar overzicht

Als we ons voorbereiden
op het onbekende,
ontdekken we dat ‘helderheid’
onze beste reisgenoot is.

 

We staan aan het begin van een nieuw jaar; een tijd waarin we terugkijken op het afgelopen jaar en bedenken wat we dit jaar beter of anders kunnen doen. Misschien heb je al plannen uitgestippeld voor dit jaar.

 

Een ander leeft zijn leven dag voor dag. Toch hebben we allemaal behoefte aan een stukje duidelijkheid. De één meer dan de ander, maar we willen allemaal iets hebben waar we ons aan vast kunnen houden.

 

Het leven is de afgelopen tijd een stuk duurder geworden, wat betekent dat we bewuster zijn geworden van de kosten die we maken. Het is fijn om te weten met welke (onvoorziene) kosten je rekening moet houden, dat geeft rust. Wij vinden het daarom extra belangrijk dat wij mensen van duidelijke en transparante informatie kunnen voorzien op het gebied van een afscheid. Dat geeft niet alleen rust voor jezelf, maar ook voor de dierbaren om je heen.

 

Het komt de laatste tijd steeds meer voor dat mensen ons weten te vinden en contact met ons opnemen, met praktische zaken of vragen over de kosten van een uitvaart. Deze kunnen wij soms telefonisch al beantwoorden, maar we komen ook graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.

 

Met elke uitvaartverzekering heb je de vrijheid om het budget voor een afscheid naar eigen wens in te vullen. Informeer gerust nu al over de mogelijkheden binnen de persoonlijke polis en bereid je voor op een afscheid dat past bij je wensen.

 

Heb jij praktische vragen of vragen over kosten van een uitvaart, wij zijn er voor jou

Het leven is niet te voorspellen, maar het is wel fijn om te weten wat je kunt doen als het leven een onverwachte wending neemt. Welke vraag je ook hebt, wij zijn er voor jou. Neem bij alle vragen gerust contact met ons op.

 

Lees de column ook in de Arena – week 04 | 2024