Certificaten

Veel mensen hebben hun uitvaart verzekerd om nabestaanden straks te ontzorgen. En misschien zelfs ook hun wensen voor het afscheid vastgelegd. Om daarbinnen ruimte voor een persoonlijk afscheid, voor herinnering en voor tradities te maken, biedt Schrijen op Buitenplaats Zevenhutten diverse mogelijkheden om die zaken nu al goed te regelen voor later. En tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan de realisatie van de unieke buitenplaats voor natuur, recreatie en herinnering. 

Familie-/Herinneringsboom

Een familieplek waar je kunt samenkomen voor herinnering en tegelijkertijd kunt genieten van natuur en recreatie. Voor €5000,- adopteert u een Familie-/Herinneringsboom waaronder as verstrooid kan worden, in de prachtige, natuurlijke omgeving van Buitenplaats Zevenhutten. Een plek waar u in de toekomst na het overlijden van dierbare familieleden verhalen kunt delen en nieuwe verhalen kunt maken. Tijdens een picknickgedenkdag met familieleden bijvoorbeeld, die we in de toekomst drie jaar op rij voor u organiseren. Of in een kleinere setting met een kop koffie in Veldcafé De Eik. U krijgt bovendien een uitnodiging voor het ‘In Memoriam Concert’ dat we jaarlijks organiseren en voor de jaarlijkse Buitenplaats Fruitplukdag. Plus drie jaar lidmaatschap van Brabants Landschap voor uw bijdrage aan de natuur in het gebied. 

Gedenk-/Stapsteen

Een eigen plek voor afscheid en herinnering in de buurt, en in de natuur. We reserveren in de groene buitenruimte van de buitenplaats een beperkt aantal plekken voor gedenk-/stapstenen. Met een bijdrage van €2500,- stelt u ons in staat om op het vlak van natuur, recreatie en herinnering meer mogelijk te maken. Voor dat bedrag ontvangt u in de toekomst een gegraveerde gedenk-/stapsteen voor overledene en eventueel partner op Buitenplaats Zevenhutten, waar u ook as kunt laten verstrooien. U krijgt bovendien een uitnodiging voor het ‘In Memoriam Concert’ dat we jaarlijks organiseren. En twee jaar lidmaatschap van Brabants Landschap voor uw bijdrage aan de natuur in het gebied. 

Certificaat ‘Geregeld voor de toekomst’

We begrijpen dat veel mensen hun uitvaart wellicht elders verzekerd hebben, maar in de toekomst misschien wel gebruik willen maken van Buitenplaats Zevenhutten. Iedereen die een naturaverzekering bij Dela heeft en voor cremeren kiest, bieden we daarom de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van de buitenplaats. Deze diensten zijn dan gelijk aan het dienstenpakket van de verzekeringspolis. Bezitters van het certificaat ‘Geregeld voor de toekomst’ nodigen we bovendien gratis uit voor het ‘In Memoriam Concert’ en ontvangen een jaar lidmaatschap van Brabants Landschap voor hun bijdrage aan de natuur in het gebied. 

Certificaat ‘Herinnering’

Een stukje uitvaart‘verzekering’ waarmee u meteen een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van de buitenplaats voor herinnering. U schaft het certificaat ‘Herinnering’ nu aan voor een bedrag van €1000,- waarna het certificaat in de toekomst een waarde vertegenwoordigt van €1250,- aan diensten gerelateerd aan het afscheid. 

‘Vriend van Buitenplaats Zevenhutten’

Als ‘Vriend van Buitenplaats Zevenhutten’ ben je maatschappelijk betrokken bij de natuur en cultuurhistorie van het gebied en de unieke buitenplaats. Je wordt vriend voor een eenmalige bijdrage van €250,- en kunt daarvoor gebruik maken van diensten gerelateerd aan natuur, recreatie, en herinnering. Koffie/thee met gebak is bij uw eerste bezoek gratis voor twee personen. Bij elk volgend bezoek is het tweede kopje koffie/thee gratis. 

Buitenplaats Zevenhutten is een initiatief van Schrijen afscheid en herinnering, met vestigingen in Boxmeer,
Cuijk en Gennep. Het project is in samenwerking met onder andere Brabants Landschap ontwikkeld.

Lees meer Schrijen afscheid en herinnering