6 Oktober Ontmoetingsdag zorgprofessional – ‘Samen Sterker verbonden’
06 oktober 2024

< Terug naar overzicht

Als zorgprofessional ben je een belangrijke schakel in het ondersteunen van mensen en families tijdens moeilijke momenten.

 

 

Welkom bij onze speciale bijeenkomst voor zorgprofessionals: “Samen Sterker verbonden”. Als zorgprofessional ben je een belangrijke schakel in het ondersteunen van mensen en families tijdens moeilijke momenten.

 

Tijdens deze informatieve bijeenkomst willen we samen van gedachten wisselen en kennis delen met als doel, samen sterker verbonden zijn. Voor mensen die onze zorg nodig hebben en oprechte informatie wensen. Daarnaast bieden we de gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere zorgprofessionals.

 

Zien wij jou op deze informatieve en inspirerende dag, waarin we samen hand in hand streven naar oprechte zorg en ondersteuning van mensen in moeilijke tijden. We verbinding maken met en voor elkaar en we jullie tegelijkertijd vertellen wij graag hoe wij op onze locatie bijdragen aan de ‘maatwerk zorg’ van een waardevol familiemoment en persoonlijk afscheid.

 

 

Locatie: Buitenplaats Zevenhutten, Hoenderberg 9 Cuijk

 

Nadere informatie en het programma volgt later in het jaar.