Daar waar je elkaar ontmoet

Een ontzettend leuk en afwisselend gebied

Buitenplaats Zevenhutten is een mooi vertrekpunt voor wandel- of fietstochten in het afwisselende natuurgebied, dat gekenmerkt wordt door bos, akkers, houtsingels, bloemenweiden en poeltjes. Onderweg toont de das overal zijn aanwezigheid. En wil je voor of na een wandeling of rondje op de fiets een welverdiend kopje koffie met gebak of een andere versnapering, dan kun je in het veldcafé op de buitenplaats even heerlijk neerstrijken. Vanaf januari 2019 is veldcafé De Eik elke zaterdag en zondag geopend.

Informatiepunt Brabants Landschap

In het veldcafé is tevens een informatiepunt van Brabants Landschap ingericht, waar je een kijkje kunt nemen in het leven van de das en meer informatie vindt over het natuurgebied.

Meer over het natuurgebied

Activiteiten op Buitenplaats Zevenhutten

Op Buitenplaats Zevenhutten zullen door het jaar heen ook activiteiten voor het publiek georganiseerd worden, rondom thema’s als natuur, herinnering en de cultuurlandschappelijke historie van het gebied. Denk aan een expositie, een fruitplukdag of andere binnen- en buitenactiviteiten. Daarnaast wordt er een ‘Educatief pad’ in het gebied ontwikkeld. Volg de Buitenplaats op Facebook of schrijf je onderstaand in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.