Herinneringsboom

Deel ook jouw mooiste momenten in de herinneringsboom die buiten komt te staan. Voorgaande jaren konden de mensen rond de feestdagen gedachten delen in de herinneringsboom van Schrijen. Deze traditie willen bij de Buitenplaats voort zetten. In de maand december zal de boom blijven staan en kunnen er kaartjes met gedachten of wensen in de boom worden gehangen. Er staat een heerlijke warme kop chocomelk met slagroom voor je klaar in de hele maand december van 10.00 uur tot 15.00 uur.

De meest bijzondere gedachten of wensen worden beloont met een persoonlijke fotoshoot en een exclusieve quality time lunch voor 2 personen in het Natuuratelier van Buitenplaats Zevenhutten. Om het mooie te bewaren en het blijvend te kunnen omarmen.

 

Fotowand
Achter elke foto schuilt een bijzonder verhaal, dat maakt die ene foto zo bijzonder. Ieder verhaal mag er zijn. Je verhaal te mogen delen, je verhaal kwijt te kunnen en om verhalen van mensen die je dierbaar zijn in ere te houden.
Neem deze bijzondere foto mee en schrijf je verhaal thuis, of bij de buitenplaats. Het verhaal mag ook anoniem in een envelop bij de foto blijven. Maar als je wil mag je verhaal delen met onze medewerker(ster) die je ook zal begeleiden om de foto op te hangen op onze fotowand. De fotowand blijft gedurende de maand december bij de Buitenplaats. De hele maand december van 10.00 uur tot 15.00 uur mag je een foto met een bijzonder verhaal komen brengen en bieden wij je de gelegenheid om een kaarsje aan te steken onder het genot van die warme kop chocomelk met slagroom.
Eén bijzonder verhaal willen wij graag eren en bewaren en onvergetelijk maken. Hoe, daarvoor nodigen wij je graag uit om langs te komen.
* De foto mag u na december uiteraard weer terug hebben.