Binnenplaats Hanshof opent haar deuren
Geplaatst: 1 maart

< Terug naar overzicht

Binnenplaats Hanshof is de nieuwe naam van het voormalige uitvaartcentrum Annahof in Cuijk nabij de algemene begraafplaats Hanshof. De binnenplaats is de nieuwste locatie van Schrijen Afscheid en Herinnering. Hieronder leest u wat er allemaal mogelijk is in Binnenplaats Hanshof.

 

Mogelijkheden 

 

Schrijen wil mogelijkheden geven van eenvoud, intiem tot exclusief. Daarom bieden wij deze uitbreiding van onze dienstverlening.

Bij Binnenplaats Hanshof willen we mensen meer vrijheid geven om eigen invulling te geven en herinneringen bijzonder te maken. De hele Binnenplaats is te reserveren voor een samenzijn in privésfeer. Waar wij een smaakvol buffet voor je klaarzetten, een privé kok een diner voor je laten bereiden, of de tuin je gelegenheid biedt voor een tuinborrel. Daarnaast is er de mogelijkheid om het vervoer van Hanshof naar Zevenhutten met een loopkoets te laten verlopen. 

 

Verzorgen in Cuijk

 

Bij Buitenplaats Zevenhutten is er geen mogelijkheid om je dierbare met of zonder familie te verzorgen en dat is dadelijk wel mogelijk. Wanneer nu iemand uit Cuijk of omgeving komt te overlijden, hoeft er niet naar Boxmeer te worden overgebracht, maar kan alles van A tot Z in de vertrouwde omgeving gebeuren.

 

24 uur opbaren

 

In Binnenplaats Hanshof is er de mogelijkheid om je dierbare 24 uur per dag te bezoeken. Bij een 24 uurs opbaring krijgt de familie de sleutel van het gebouw, waardoor ze altijd en zonder afspraak hun dierbare kunnen bezoeken.

 

Een afscheidssuite biedt de nabestaanden nog meer vrijheid, aandacht, geen tijdsdruk, respect en persoonlijke ruimte. Een goed afscheid is ontzettend belangrijk voor het rouwproces en moet voelen als een warme deken.

 

Kortom: een uitbreiding van de veelzijdigheid, de uitgebreide mogelijkheden die Schrijen, afscheid en herinnering sinds jaar en dag onderscheidt ten opzichte van andere regionale uitvaartondernemingen. En sinds 2018 het kleinschalig crematorium bij Buitenplaats Zevenhutten, maakt Schrijen’s dienstverlening meer dan compleet. Voor meer informatie, een rondleiding bij Binnenplaats Hanshof, Buitenplaats Zevenhutten, uitvaartcentrum Boxmeer en Gennep kunt u contact opnemen. Schrijen, afscheid en herinnering, tel. 0485-521111, info@schrijen.com