Voor wie?

Buitenplaats voor en door de regio

Aangezien we de plek kleinschalig en persoonlijk houden, kiezen we ervoor om in eerste instantie alleen crematies te doen die door Schrijen afscheid en herinnering verzorgd worden. Alleen op die manier kunnen we écht zorgen voor aandacht, geen tijdsdruk, respect en persoonlijke ruimte.

Uniek concept voor Land van Cuijk en Maasduinen

"Met de komst van Buitenplaats Zevenhutten heeft het gebied extra cachet in de regio. Het goede en unieke aan het concept van Buitenplaats Zevenhutten vind ik dat het meer is dan enkel een klassiek crematorium. Dat laat onverlet dat de komst van een kleinschalig en persoonlijk crematorium in het Land van Cuijk en Maasduinen nabestaanden de mogelijkheid biedt om op relatief korte afstand afscheid te nemen van hun dierbaren."

Rob Poel - voormalig wethouder Cuijk

Hoe werkt het als ik een uitvaartverzekering heb?

Ook als je een verzekering hebt, kun je zelf kiezen voor een uitvaartonderneming. Het is in dat geval wel belangrijk dat je bij een overlijden eerst de uitvaartondernemer belt. Zij regelen het dan met de verzekeraar. Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering zijn er twee opties: de kapitaalverzekering of de naturaverzekering. Een kapitaalverzekering keert een bedrag uit na overlijden. Met dit bedrag kun je zelf kiezen welke uitvaartonderneming je de uitvaart laat regelen. De naturaverzekering keert geen geld uit, maar levert een pakket van diensten. Het pakket van diensten is bepaald door de verzekeringsmaatschappij. Speciaal voor mensen die een naturaverzekering hebben, maar in de toekomst wel gebruik willen maken van Buitenplaats Zevenhutten of crematorium De Hoenderberg, is er de mogelijkheid om het dienstenpakket van de verzekeringspolis te gebruiken op de buitenplaats.

Buitenplaats Zevenhutten is een initiatief van Schrijen afscheid en herinnering, met vestigingen in Boxmeer,
Cuijk en Gennep. Het project is in samenwerking met onder andere Brabants Landschap ontwikkeld.

Meer over Schrijen