Daar waar wordt gelachen. En soms ook niet

Ruimte voor tradities en herinnering

Langzaamaan zien we tradities rondom afscheid en herinnering steeds meer verloren gaan, zeker bij crematies. Toch putten mensen juist veel troost uit die tradities en aan een plek waar zij – alleen of met familie – graag terugkomen om een dierbare in gedachten levend te houden. Buitenplaats Zevenhutten biedt inwoners van de regio alle ruimte voor herinnering in een sfeervolle en groene omgeving. Want ook na het afscheid hebben nabestaanden behoefte aan een waardevolle plek waar zij een moment van bezinning kunnen vinden, of kunnen samenkomen om verhalen te delen.

Ruimte voor herinnering

Hoe vaak zeggen mensen na een begrafenis of crematie niet tegen elkaar: ‘We zien elkaar enkel nog als er iemand overleden is. Kunnen we elkaar niet vaker zien?’ Ook dat is waar Buitenplaats Zevenhutten straks ruimte voor biedt. Een waardevolle plek om samen te komen. Een plek waar mensen graag komen om herinneringen te delen. Een plek waar ze verhalen kunnen delen en waar nieuwe verhalen ontstaan.

  • Jaarlijkse picknick met familie
  • Laan van herinneringsbomen
  • Gedenk stapstenen
  • In Memoriam Concert
Ontdek de mogelijkheden op Buitenplaats Zevenhutten

Met een goed en waardig afscheid...

"...tonen we respect voor de overledene en geven we de nabestaanden de mogelijkheid om tezamen hun verlies te verwerken. Buitenplaats Zevenhutten biedt onze regio een plaats waar mensen, alleen of in gezelschap, in een prachtige omgeving de herinnering aan hun dierbare levend kunnen houden."

Marleen Sijbers - Burgemeester Sint Anthonis

Schrijen afscheid en herinnering

Buitenplaats Zevenhutten is een initiatief van Schrijen afscheid en herinnering, met vestigingen in Boxmeer,
Cuijk en Gennep. Het project is in samenwerking met onder andere Brabants Landschap ontwikkeld.

Lees meer over Schrijen