Zondag 10 april Vier de Lente!
10 april 2022

< Terug naar overzicht

Het veldcafé is weer geopend!

 

Vanaf 1 april is het veldcafé en het terras weer geopend. Dit vieren wij op 10 april met een traditie en een heerlijke brunch. Er zijn traditionele en nieuwe activiteiten voor grootouders, ouders en kinderen. Op deze zondag gaan we tradities en nostalgie, oude en nieuwe verhalen, een nieuw leven geven. Met leuke, korte verhalen van Marijke van Bergen over het thema.

Een heerlijke brunch

Geniet van een vers bereide brunch met hartige en zoete lekkernijen. Samen brunchen met je gezin bij Buitenplaats Zevenhutten.

Zitten aan tafels met geruite kleedjes en daarop lentebloemen. We vieren de lente. We vieren dat we samen verhalen in ere houden en nieuwe maken. Dat we mogen genieten van het samen zijn met elkaar!

Paaseieren zoeken

Samen op zoek naar de paaseieren die over het terrein van de Buitenplaats zijn verstopt! Deze eieren kun je daarna gebruiken voor op je Palmpasen stok.

 

Palmpasen optocht

Weet je het nog een optocht met een Palmpasen stok op Palmzondag? Die je dan zelf had versierd met crêpepapier, behangen met eitjes die je had geregen aan een touwtje en in een boog had vastgemaakt aan de stok. Jonge groene palmtakjes, een broodhaantje boven op de stok. Dan in een optocht door de straten. Denkend aan vroeger met warme herinneringen aan die mooie tradities.