Zondag 12 juni 2022 Happen en Trappen
12 juni 2022

< Terug naar overzicht

Op zondag 12 juni organiseren wij weer het Happen en Trappen! Een activiteit voor trappers én stappers. Geniet van prachtige fiets- en wandelroutes in Natuurgebied Zevenhutten en kom tussendoor terug voor een heerlijk verrassingsdiner. 

 

Voor de fietsers is er een route van totaal 50 kilometer uitgezet, die bestaat uit 3 routes van ongeveer 18 kilometer. En voor de wandelaars is er een route uitgezet van totaal 15 kilometer en 5 kilometer per route. 

 

We beginnen de dag om 10.30 met een kopje koffie en iets lekkers. Daarna beginnen we aan de eerste route. Na de eerste route volgt de eerste gang van het 3-gangen verrassingsmenu. Dan beginnen we aan de tweede route enzovoorts. De dag bestaat uit 3 routes en 3 gangen van het verrassingsmenu.

 

Het verrassingsmenu staat in het thema van dit seizoen, namelijk asperges! We hebben een menu voor volwassenen, maar ook een kindermenu voor kinderen tot en met 12 jaar. De prijzen hiervoor zijn €29,50 voor een volwassene en €14,75 voor kinderen onder de 12 jaar. Dit is de prijs voor koffie en iets lekkers, de routes en het verrassingsmenu. Exclusief drankjes.

 

Meld je aan via het formulier, dit kan tot zaterdag 11 juni 12.00 in verband met de voorbereidingen van het diner.

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding per mail en daarbij het betaalverzoek. We stellen het op prijs als dit vooraf wordt betaald.

"*" geeft vereiste velden aan