75-jarig jubileum boek
08 oktober 2023

< Terug naar overzicht

8 oktober 2023

Op zondag 8 oktober 2023 vierden wij bij het 75-jarig bestaan van Schrijen Afscheid en herinnering op onze locatie Buitenplaats Zevenhutten! Zonder het vertrouwen van vele families die we de afgelopen 75 jaar hebben gekregen, hadden wij het niet gekund. Een ongelooflijke mijlpaal, die we samen met Jochem van Gelder, presentator van o.a. praatjesmakers, hebben mogen delen en vieren. Een plek die Jochem ook dierbaar is en waar hij het eerste exemplaar van het jubileumboek in ontvangst mocht nemen.
Tijdens een eerdere viering heeft Jochem hier een unieke ‘praatjesmaker’ mogen presenteren. Hij vertelt o.a. hoe wij onze deuren openden om met ‘lucht’ te praten over de dood. Een fijne manier om dit van een andere kant te belichten. Het Jubileumboek – waarin een schat aan persoonlijke verhalen en momenten is verzameld, vertelt onder andere ook Jochem zijn persoonlijke verhaal, over zijn verbinding met het gezin Schrijen en de onderneming.
Door het besluit dit boek uit te brengen, bieden wij een inkijkje in onze persoonlijke reis en drijfveren en de ontroerende verhalen van de familie Schrijen en hun geschiedenis, hun kinderen Ive en Liz, van families, werknemers en andere bijzondere relaties waarvoor wij van betekenis zijn geweest. Jullie openheid kende geen grenzen en daar zijn we diep dankbaar voor. Trots zijn wij op de vormgeving en beelden van onze prachtige regio.
Met de uitgave van het boek, steunen wij het goede doel “Energy 4 All” waar Jochem met trots dient als ambassadeur.
Wil jij ook graag een exemplaar van ons boek aanschaffen? Koop het boek dan hier.